Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya sensors installation

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya within the framework of the European project Int5Gent Project has installed several #sensors to monitor the displacements of the vertical wall located on slope 07 of the line Lleida – La Pobla de Segur. In this way, a significant improvement in the safety of the line and optimization of the tasks of maintenance has been achieved.

Després del despreniment d’una de les agulles rocoses de la vessant 07 del passat mes de març de 2021, i paral·lelament als treballs de protecció i estabilització del front de la vessant, s’ha cregut adient engegar una estratègia de monitoratge dels vessants, instrumentant les barreres de protecció de la via amb detectors d’impacte, connectats a un sistema d’alarma amb senyalització semafòrica per tal d’evitar situacions de perill pels usuaris de la línia.

▶️ You may read more information at 🔗 bit.ly/3H3gBwA